Sushi Enschede

Sushi Enschede

Wie houdt er nou niet van sushi? Nee, precies, iedereen is gek op de Japanse gerechten. Ook in Enschede is sushi erg geliefd. Vandaar dat het tijd was voor een top 8 lijst met de beste sushi restaurants in Enschede.

1. Japans Restaurant Tao

Restaurant Tao staat bovenaan in de lijst met de beste sushi restaurants in Enschede. En dat heeft natuurlijk een reden. Door de verse Sushi, koks met veel talent en een prachtige locatie is Tao duidelijk een van de betere sushi restaurants in Oost-Nederland. Prijzig, maar absoluut een bezoekje waard.

RestaurantJapans Restaurant Tao
Prijs€/€€/€€€
AdresDeurningerstraat 17
FaciliteitenRestaurant

2. Yuzu – Asian Grandcafé

Yuzu is een echte sushi restaurant met focus op Oosterse gerecht. Het restaurant is gevestigd aan de Van Loenshof 35 en zit naast het Holland Casino. Yuzu staat bekend om haar kwaliteit en is daardoor ook niet goedkoop.

RestaurantYuzu – Asian Grandcafé
Prijs€/€€/€€€
AdresVan Loenshof 35
FaciliteitenRestaurant, afhalen

3. Blue Sakura (all you can eat)

Blue Sakura zit bijna midden in het centrum op de Oude Markt in Enschede. Je kunt hier binnen en buiten dineren, maar tegenwoordig ook zelfs afhalen en bestellen. Ook lekker voor als je thuis sushi wilt eten. Voor €36,50 kun je een hele avond onbeperkt bestellen bij Blue Sakura.

RestaurantBlue Sakura
Prijs€/€€/€€€
AdresOude Markt 21
FaciliteitenRestaurant, afhalen, bestellen

4. Ginza – sushi & grill

Ginza staat bekend om haar sushi- en grillgerechten. Alles wordt hier versgemaakt en ook hier kun je genieten van het ‘all you can eat’ concept.

RestaurantGinza
Prijs€/€€/€€€
AdresKlanderij 50a
FaciliteitenRestaurant, afhalen, bestellen

5. Asaka (all you can eat)

Asaka zit aan de Zuiderhagen 53 in Enschede. Het is een groot restaurant en je kunt hier voor een vast bedrag onbeperkt eten. Hoeveel sushi krijg jij naar binnen bij Asaka?

RestaurantAsaka
Prijs€/€€/€€€
AdresZuiderhagen 53
FaciliteitenRestaurant, afhalen, bestellen

6. The Foodclub

The Foodclub is een van de twee restaurants in deze lijst die niet gevestigd is in het centrum. Dat maakt het natuurlijk niet minder leuk, want bij The Foodclub kun je heerlijke sushi eten.

RestaurantThe Foodclub
Prijs€/€€/€€€
AdresGronausestraat 100
FaciliteitenRestaurant

7. Sage

Sage is nog een relatief nieuw restaurant in Enschede. Ze staan bekend om het hogere segment en de wat duurdere menukaart. Echter staan daar overheerlijke gerechten tegenover. Naast de overheerlijke sushi kun je ook voor andere gerechten bij Sage terecht, zoals de welbekende Wagyu beef.

RestaurantSage
Prijs€/€€/€€€
AdresLangestraat 58-60
FaciliteitenRestaurant

8. Sensazia (all you can eat)

Sensazia is, net als The Foodclub, gevestigd buiten het centrum. Je kunt Sensazia namelijk vinden aan het Colosseum 80 dichtbij andere leuke restaurants, de bioscoop en het stadion van FC Twente. Het restaurant heeft een ‘all you can eat’ concept en voor €34,50 per persoon kun je twee uur lang sushi eten.

RestaurantSensazia
Prijs/€€/€€€
AdresColosseum 80
FaciliteitenRestaurant

Andere restaurants in Enschede

Toch trek in wat anders dan sushi? Bekijk ook onze algemene lijst van restaurants in Enschede en de lijst van Italiaanse restaurants in Enschede.

4/5 - (2 stemmen)
Picture of Hein
Hein
Hein is een geboren en getogen Enschedeër en vertelt je graag alles over zijn stad. Vragen, feedback of opmerkingen over de artikelen? Mail dan naar info@123enschede.nl
Of lees ook:
Dit krijg je:
Bedrijf aanmelden

Meld jouw bedrijf vandaag nog aan. Je krijgt binnen 24 uur reactie met een prijsvoorstel.