7x Italiaanse Restaurants in Enschede

Italiaanse restaurants in Enschede

Ben je een liefhebber van de rijke Italiaanse keuken en ben je toevallig in Enschede? Dan heb je geluk! Deze bruisende stad in het oosten van Nederland herbergt een schat aan heerlijke Italiaanse restaurants die je smaakpapillen zeker zullen verwennen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte pizza, een authentieke pasta of een verrukkelijke tiramisu, Enschede heeft het!

#1 Verso

Verso staat (natuurlijk) ook in onze reguliere lijst van beste restaurants in Enschede. Je kunt hier heerlijk genieten van zeer kwalitatieve gerechten en wijnen. Bij Verso kun je genieten van losse gerechten en van het verrassingsmenu. Daarnaast kun je met mooi weer ook in de gezellige tuin dineren.

RestaurantVerso
Ons cijfer8.6/10
Prijs€/€€/€€€
LocatieNet buiten het centrum

#2 Sapori e Ricordi

Ook een bekend Restaurant bij 123Enschede.nl. Sapori e Ricordi staat bekend om haar unieke manier van dineren: je kunt hier niet kiezen wat je eet. Het restaurant wordt gerund door moeder en dochters, die elke avond weer een nieuwe verrassing neerzetten. Met het motto ‘less is more’ kun je de echte eenvoud van het Italiaanse eten verwachten.

RestaurantSapori e Ricordi
Ons cijfer8.3
Prijs€/€€/€€€
LocatieCentrum

#3 Sorrentino

Sorrentino zit midden in de stad, maar toch moet je het Italiaanse restaurant wel even zoeken. Dat maakt het ook meteen ontzettend leuk. Het restaurant staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het klein, knus en een deel van het personeel is ook echt Italiaans.

RestaurantSorrentino
Ons cijfer8.3
Prijs/€€/€€€
LocatieCentrum

#4 Novi

Novi zit midden op de oude markt en is een echt begrip in Enschede. Het eten is goed, betaalbaar en de menukaart past zich eens per kwartaal aan. Daarnaast heeft Novi elke maand een maandmenu voor een aantrekkelijk prijsje.

RestaurantNovi
Ons cijfer7.2
Prijs/€€/€€€
LocatieCentrum

#5 La Candela

Restaurant of ook wel pizzeria La Candela is gelegen aan de Boulevard in Enschede. Bij La Candela kun je uitstekend terecht voor een romantisch diner bij kaarslicht, vandaar de naam ook. Het Italiaanse restaurant biedt een keuze uit meer dan 45 pizza’s, een groot aantal aan pasta’s, salades en Italiaanse vlees en visgerechten.

RestaurantLa Candela
Ons cijfer7.1
Prijs/€€/€€€
LocatieBuiten het centrum

#6 Punto Pasta

Punto pasta staat op #6 in deze lijst. Het worden vanaf hier al wat minder echte authentieke Italiaanse restaurants. Toch kun je heerlijke pasta’s en pizza’s eten bij Punto Pasta. In het restaurant opeten of afhalen is beide mogelijk.

RestaurantPunto Pasta
Ons cijfer6.1
Prijs/€€/€€€
LocatieCentrum

#7 Happy Italy

Happy Italy is het laatste restaurant in deze opsomming. Daarbij is dit meteen ook het minst Italiaanse restaurant. Snelheid en massa zijn hier meer een ding, niet echt Italiaans dus. Echter kun je hier wel goedkoop uiteten en zit je midden in het centrum.

RestaurantHappy Italy
Ons cijfer6.0
Prijs/€€/€€€
LocatieCentrum
5/5 - (1 stemmen)
Picture of Hein
Hein
Hein is een geboren en getogen Enschedeër en vertelt je graag alles over zijn stad. Vragen, feedback of opmerkingen over de artikelen? Mail dan naar info@123enschede.nl
Of lees ook:
Sushi Enschede
Sushi Enschede

Wie houdt er nou niet van sushi? Nee, precies, iedereen is gek op de Japanse gerechten. Ook in Enschede is sushi erg geliefd. Vandaar dat

Lees verder »
Dit krijg je:
Bedrijf aanmelden

Meld jouw bedrijf vandaag nog aan. Je krijgt binnen 24 uur reactie met een prijsvoorstel.