Chinese restaurants in Enschede

Chinese restaurants in Enschede

Op zoek naar de beste Chinese restaurants in Enschede? Om eten af te halen, te bestellen of gewoon eten op locatie? Lees dan verder.

1. Oriëntal City

Het beste Chinese restaurant in Enschede is Oriëntal City, en het staat op de eerste plek. Hier mengt Chef Wang Chinese smaken met een moderne draai. Al sinds 1990 leidt hij dit restaurant, dat in meer dan 30 jaar heel bekend is geworden in de stad en daarbuiten. Meneer Wang is nog steeds enthousiast om ons eten te laten proeven dat echt uit China komt, en een beetje van Frankrijk.

RestaurantOriëntal City
Prijs€/€€/€€€
AdresHaaksbergerstraat 594-596
FaciliteitenRestaurant en afhalen

2. Chinees restaurant International

Chinees restaurant International staat op plek #2 in onze lijst. Het restaurant is gevestigd in het centrum van Enschede. Met haar twee sfeervolle zalen, waar kleine en grote gezelschappen heerlijk en gezellig kunnen dineren, is er altijd plek om heer Chinees te kunnen nuttigen.

RestaurantChinees restaurant International
Prijs€/€€/€€€
AdresBoulevard 1945 322
FaciliteitenRestaurant, bestellen en afhalen

3. Hu’s Garden

Hu’s Garden is een Chinees-Aziatisch Specialiteiten Restaurant. Naast diner kun je er ook terecht voor speciale gelegenheden zoals jubilea.

RestaurantHu’s Garden
Prijs€/€€/€€€
AdresOldenzaalsestraat 266
FaciliteitenRestaurant en afhalen

4. De Mandarijn

Restaurant de Mandarijn staat bekend om het makkelijk bestellen en afhalen van Chinees eten in Enschede. Ze zitten in Zuid-Enschede gevestigd, maar voor het bestellen maakt dat natuurlijk niet uit.

RestaurantDe Mandarijn
Prijs€/€€/€€€
AdresWesseler-nering 40
FaciliteitenBestellen en afhalen

5. Asian Taste

Bij Asian Taste concept kun je kiezen uit 6 verschillende home-made bouillons, die stuk voor met veel liefde en aandacht zijn bereid. Het restaurant is te vinden aan De Klomp 152 in Enschede.

RestaurantAsian Taste
Prijs€/€€/€€€
AdresDe Klomp 152
FaciliteitenRestaurant en afhalen

Enschede kent nog meer goede restaurants

Toch geen Chinees, maar misschien sushi of Italiaans eten vanavond? Dat kan ook in Enschede. Er zijn tientallen restaurants in Enschede waar je op locatie kunt eten, af kunt halen en kunt bestellen. Voor ieder wat wils!

5/5 - (1 stemmen)
Picture of Hein
Hein
Hein is een geboren en getogen Enschedeër en vertelt je graag alles over zijn stad. Vragen, feedback of opmerkingen over de artikelen? Mail dan naar info@123enschede.nl
Of lees ook:
Sushi Enschede
Sushi Enschede

Wie houdt er nou niet van sushi? Nee, precies, iedereen is gek op de Japanse gerechten. Ook in Enschede is sushi erg geliefd. Vandaar dat

Lees verder »
Dit krijg je:
Bedrijf aanmelden

Meld jouw bedrijf vandaag nog aan. Je krijgt binnen 24 uur reactie met een prijsvoorstel.