Bowlen in Enschede? Hier moet je zijn!

Bowlen in Enschede

Zin om een potje te gaan bowlen in Enschede met vrienden of familie? Er zijn in Enschede een twee bowlingbanen. Hier kun je je gemakkelijk een avondje vermaken en daarnaast ook andere spellen spelen of een hapje eten.

1. Bowling Enschede

Bowling Enschede is de grootste bowlingbaan van Enschede. Ze hebben hier zestien moderne banen en daarom is er bijna altijd wel plek. In combinatie met de moderne schermen is het goed mogelijk om met jouw mede-bowlers de scores bij te houden. De baan is gelegen in het westen van Enschede.

NaamBowling Enschede
AdresColosseum 72
Openingstijden12:00 – 23:00
WebsiteWebsite Bowling Enschede
Aantal banen16
Informatie Bowling Enschede

2 Starballs

Starballs is de tweede bowlingbaan in Enschede. Dit bowling centrum heeft tien banen om op te spelen. Naast bowlen kun je bij Starballs ook snooker, poolen, billiard en darten spelen.

NaamStarballs
AdresColosseum 72
Openingstijden13:00 – 01:00
WebsiteWebsite Starballs
Aantal banen10
Informatie Starballs

Waarom bowlen in Enschede?

Naast dat er meerdere bowlingbanen in Enschede zijn, bevatten deze ook vaak de mogelijkheid om andere spellen te spelen. Denk hierbij aan poolen, snooker of darten. Ook zijn bij beide banen mogelijkheden om een hapje te eten en te drinken. Dit maakt het zeer geschikt voor een avondje uit in Enschede. Liever toch wat anders doen? Bekijk dan onze pagina’s over restaurants in Enschede, bioscopen in Enschede en uitgaan in Enschede.

5/5 - (1 stemmen)
Picture of Hein
Hein
Hein is een geboren en getogen Enschedeër en vertelt je graag alles over zijn stad. Vragen, feedback of opmerkingen over de artikelen? Mail dan naar info@123enschede.nl
Of lees ook:
Bioscoop in Enschede
Bioscoop in Enschede

Een avondje uit naar de bioscoop in Enschede? Ontzettend leuk natuurlijk! Enschede heeft vier bioscopen verdeeld over de stad. Vue Cinemas, Concordia en Cineast zitten

Lees verder »
Dit krijg je:
Bedrijf aanmelden

Meld jouw bedrijf vandaag nog aan. Je krijgt binnen 24 uur reactie met een prijsvoorstel.