Bioscoop in Enschede

Bioscoop in Enschede

Een avondje uit naar de bioscoop in Enschede? Ontzettend leuk natuurlijk! Enschede heeft vier bioscopen verdeeld over de stad. Vue Cinemas, Concordia en Cineast zitten in het centrum. Kinepolis is dan weer gelegen in het Westen van Enschede. Bekijk hieronder de bioscopen in Enschede.

1. Vue Cinemas Enschede

Vue Cinemas staat op nummer #1 en is nog een vrij nieuwe bioscoop in Enschede. Sinds eind 2022 is Vue gevestigd in het centrum van Enschede. De bioscoop heeft negen zalen met in totaal 669 deluxe stoelen. Deze deluxe stoelen staan bekend om dat ze elektrisch verstelbaar zijn. Zo kun je bij Vue Cinemas in Enschede heerlijk achterover zitten tijdens je favoriete film.

BioscoopVue Cinemas Enschede
AdresBoulevard 1945 326
Openingstijden9:30 – 22:30
WebsiteWebsite Vue Cinemas
Ticketprijs€12 (Dinsdag actie: €7)
Aantal zalen9
Aantal stoelen669
Informatie Vue Cinemas Enschede

2. Kinepolis Enschede

Kinepolis, het voormalig Cinestar, is de grootste bioscoop van Enschede. Met haar tien zalen en 2.548 stoelen is er altijd wel plek om een goede film te pakken. De bioscoop is gevestigd in het westen van Enschede aan het Colosseum 60. Dit maakt Kinepolis goed bereikbaar vanaf de snelweg.

BioscoopKinepolis Enschede
AdresColosseum 60
Openingstijden12:00 – 00:00
WebsiteWebsite Kinepolis
Ticketprijs€13
Aantal zalen10
Aantal stoelen2.548
Informatie Kinepolis Enschede

3. Cineast Enschede

Cineast Enschede is onderdeel van Kinepolis. Zo kun je eigenlijk zeggen dat Kinepolis twee bioscopen heeft in Enschede. De bioscoop is (ook) gevestigd in het centrum van Enschede en heeft drie zalen met 451 stoelen. Het filmaanbod is wat kleiner dan de Kinepolis bioscoop aan het Colosseum 60.

BioscoopCineast Enschede
AdresBolwerkstraat 4
Openingstijden18:30 – 00:00
WebsiteWebsite Cineast
Ticketprijs€11,50
Aantal zalen3
Aantal stoelen451
Informatie Cineast Enschede

4. Concordia film en theater Enschede

Bij concordia in Enschede kun je niet alleen terecht voor films, maar ook voor theatervoorstellingen. De bioscoop is gevestigd midden in het centrum van Enschede, namelijk op de Oude markt.

BioscoopConcordia film en theater Enschede
AdresOude markt 15
Openingstijden10:00 – 18:00
WebsiteWebsite Concordia
Ticketprijs€10
Aantal zalen
Aantal stoelen
Informatie Concordia Enschede

Waarom naar de bioscoop in Enschede?

Enschede is een bruisende stad in het Oosten van Nederland. De stad bevat meerdere bioscopen met meerdere genres films. Daarnaast is de ene bioscoop luxer dan de ander. Zo kun je kiezen wat jou het beste ligt.

Naast een bezoekje aan de bioscoop, valt er nog veel meer te doen in Enschede. Zo kun je gezellig met je vrienden gaan bowlen, een hapje eten of uitgaan tot in de late uurtjes.

5/5 - (1 stemmen)
Picture of Hein
Hein
Hein is een geboren en getogen Enschedeër en vertelt je graag alles over zijn stad. Vragen, feedback of opmerkingen over de artikelen? Mail dan naar info@123enschede.nl
Of lees ook:
Dit krijg je:
Bedrijf aanmelden

Meld jouw bedrijf vandaag nog aan. Je krijgt binnen 24 uur reactie met een prijsvoorstel.